Trist nulløsning på Villa Park

Aston Villa og Newcastle gjorde skidt reklame for Premier League med en kedelig nulløsning.

Tilskuerne på Villa Park fik ikke meget for pengene, da Newcastle i dagens tidlige Premier League-kamp var gæster hos Aston Villa.

Begge managers havde givet genvalg til de elleve, som også begyndte sidste weekends premiere. Ved den lejlighed vandt Aston Villa 0-1 over Stoke, mens Newcastle tabte 0-2 til Manchester City.

Newcastle havde et par halve chancer i løbet af kampen. I første halvleg missede Yoann Gouffran fra tæt hold, mens Mike Williamson efter pausen sparkede hul i luften, da han pludselig var fri i feltet. Aston Villa til gengæld fik ingen gang affyret et skud på Tim Kruls mål.

Med indskiftningerne af Darren Bent for Aston Villa og Ayoze Perez og Siem de Jong for Newcastle blev der ellers gjort forsøg på at få åbnet kampen, men lige lidt hjalp det.

De Jong var ellers tæt på kort før tid, men i sidste ende var frygten for nederlag større end viljen til at få efter fuldt hus.

I stedet for scoringer bød kampens overtid på et rødt kort til Mike Williamson, der fik sit andet gule kort efter en obstruktion på Fabian Delph, der førte an i en Aston Villa-omstilling.

0-0 sluttede det derfor i Birmingham. Næste opgave for Aston Villa er en hjemmekamp mod Hull, mens Newcastle får besøg af Crystal Palace.