TV: Amartey afslutter vanvittigt Leicester-comeback

Se højdepunkterne fra den vilde kamp mellem Leicester og Stoke her.

Kasper Schmeichel var tilbage i målet for Leicester, da de gæstede Stoke. Stoke kom foran med 2-0, og kampen virkede til at være afgjort, men Stoke tog foden af speederen, hvilket endte med et Leicester-comeback, så kampen endte 2-2.

Jamie Vardy havde flere chancer i løbet af de første 25 minutter, men efter en lille halv time tog kampen en drejning for den engelske angriber. Efter en duel hoppede han ned i en tackling, og dommeren vurderede det til et direkte rødt kort, som dog virkede en smule hårdt dømt.

Dommeren gjorde kampen endnu værre for Leicester, da Danny Simpson ville blokere et indlæg fra Bojan i feltet. Her flagrede hans arm dog oppe i luften, og det var den, som bolden ramte. Dermed blev der dømt et helt korrekt straffespark. Den lille spanier skulle selv eksekvere, og han havde ikke nogle problemer med at sende Schmeichel til den ene side og bolden til den anden.

I slutningen af første halvleg regnede det med gule kort over Leicester-truppen, som også måtte indkassere endnu et mål. I dommerens tillægstid til første halvleg fulgte Allen op på et skud og sendte bolden ind i et tomt mål.

Leonardo Ulloa fik reduceret for Leicester med godt et kvarters spil tilbage, da han steg op i Stoke feltet og headede den ind. Bolden blev ellers reddet nær stregen af en Stoke-spiller, men målteknologien sørgede for, at der blev dømt mål.

I det 88. minut gjorde den tidligere FCK-spiller Daniel Amartey det pludselig til 2-2. Stoke var faldet i søvn i løbet af anden halvleg, og på et indlæg kunne Amartey heade Leicester tilbage i kampen. Der blev dog ikke scoret yderligere, og dermed blev det til et uafgjort i en kamp, der nok mest vil blive husket for dommer Craig Pawsons mange beslutninger i løbet af kampen.

Viktor Fischer startede inde i Middlesbroughs sejr over Swansea, men danskeren måtte allerede lade sig udskifte efter 12 minutter. Fischer var dog ikke savnet for meget, da Negredo nettede to gange i første halvleg.  I anden halvleg gjorde De Roon det også til 3-0 for hjemmeholdet, der rykkede tre placeringer op med sejren.

Se højdepunkterne fra kampen øverst i artiklen.