United-skuffelse: Sigurdsson-perle sikrede Swansea ét point

En frisparksperle af Gylfi Sigurdsson sikrede Swansea et enkelt point på Old Trafford.

Kun en sejr ville være godkendt hjemme mod Swansea, hvis Manchester United fortsat ville være med i kampen om top fire-pladserne.

Manchester United er plaget af skader, og det gav en plads til Wayne Rooney i startelleveren, og han fik en afgørende rolle i dagens kamp.

Det var ikke prangende spil, der blev leveret af de to mandskaber i første halvleg, og det lignede, at de skulle gå til pause med 0-0, men i første halvlegs tillægstid blev hjemmeholdet tildelt et tvivlsomt straffespark. Marcus Rashford tog et træk udenom Lukasz Fabianski og gik i græsset, mens Swansea-keeperen appellerede for film. Straffesparket tog Wayne Rooney sig af og scorede sit mål nummer 252 for Manchester United.

Kort inde i anden halvleg gik Eric Bailly i græsset, og efter at have forsøgt at spille videre måtte han til sidst lade sig udskifte og blev erstattet af Matteo Darmian.

Med ti minutter igen begik Wayne Rooney et klodset frispark lige udenfor eget felt, og det skulle frisparksspecialisten, Gylfi Sigurdsson, tage sig af. Uden nogen chance for David De Gea sendte islænderen bolden over muren og ind i nettet til 1-1.

Mourinhos tropper jagtede derefter sejren, men et hovedstød fra Jesse Lingard blev det farligste forsøg, og Manchester United måtte derfor nøjes med et enkelt point.