Athletic Bilbao med forløsende sejr over bundproppen

Efter otte spillerunde lykkedes det endelig Athletic Bilbao at vinde i La Liga.

Krisen kradser i Athletic Bilbao, hvor holdet før søndag ikke havde vundet i otte runder i Primera Division. Men søndag blev det endelig til en sejr for baskerne, som dermed kravler op på 11. pladsen.

2-0 vandt Ernesto Valverdes mandskab over bundholdet Levante, takket være en scoring af Aritz Aduriz kort inde i anden halvleg, da en bold dumbede ned i feltet, og angriberen kastede sig ind i den.

Inden da havde Levante-målmand Diego Marino med næb og klør afværget en scoring på målstregen, men senere blev også et Levante-forsøg afværget på målstregen af en Bilbao-spiller.

Med et minut tilbage kom Aduriz fri af Levante-forsvaret og kunne let lægge den uden om Marino og Levante-målet til en 2-0-sejr.

Det blev derfor ikke dagen, hvor Levante skulle kravle fri af sidstepladsen, men i stedet til en forløsende sejr for Athletic Bilbao.