Celta hentede sen sejr mod Alaves

Et meget sent mål reddede Celta Vigo mod Alaves på hjemmebane.

Alaves har præsteret flot i La Liga i denne sæson, og de ligger placeret på en 11. plads. De holdt også længe stand mod Celta Vigo, men et mål i det 89. minut sikrede hjemmeholdet sejren.

Hjemmeholdet, Celta Vigo, havde et stort spilovertag mod Alaves, men de formåede ikke at lave det om til store chancer eller mål før meget sent. Det hjalp heller ikke yderligere, at gæsterne fik smidt Feddal ud efter 46 minutter, da han fik sit andet gule kort.

Mallo var dog få centimeter fra at gøre det til 1-0 til hjemmeholdet med et flot skud, men stolpen afviste for Alaves. Derfor så det længe ud til, at det skulle ende 0-0, men et minut før den ordinære tid udløb gjorde Radoja det til 1-0, da han modtog bolden helt fri på kanten af feltet. Efter et flotte træk kunne han sætte bolden i mål.

Daniel Wass spillede endnu engang fuld tid for Celta, mens Pione Sisto sad på bænken.