• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Simon Møbjerg Sørensen

Courtois: Real Madrid-historie er løgn

Courtois: Real Madrid-historie er løgn
Illustration

Thibaut Courtois afviser historien om, at han skulle have sagt til Atletico Madrid-direktør Gil Marin, at han tager til Real Madrid i 2016.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Spillet om Thibaut Courtois er godt i gang. Den spanske radiovært José Ramón de la Morena har proklameret i sit program El Larguero, at Courtois har fortalt Atletico Madrids direktør Gil Marin, at han har en aftale med Real Madrid om at komme til klubben i 2016.

Den Chelsea-ejede målmand afviser dog blankt, at han har nogen aftale med Real Madrid, og at han i øvrigt skulle have sagt de ting, Morena påstår.

- Det er løgn. Jeg kunne ikke sagt sådan noget til Gil Marin, for det er ikke sandt. Alle ved, at jeg har kontrakt med Chelsea, og jeg er glad i Atletico Madrid, siger Courtois til AS.

Thibaut Courtois spiller på tredje sæson som lejesvend i Atletico Madrid, og i 2016 udløber hans kontrakt med Chelsea, der købte ham i 2011 og straks sendte ham på græs hos Atletico.

Nu ventes det imidlertid, at Chelsea vil have belgieren hjem til sommer. Her skal han konkurrere med Petr Cech om pladsen mellem storklubbens stænger. Det forlyder dog, at Chelsea skulle være klar til at sælge ham for en pris på 30 millioner euro - godt 225 millioner kroner. Penge Atletico Madrid i udgangspunktet ikke har, men AS fortæller, at klubben vil gå meget langt for at holde succeskeeperen i klubben.

Målmands far Thierry Courtois har ligeledes fortalt den spanske avis, at historien om Real Madrid-skiftet er løgn, og at Courtois-lejren endnu ikke er begyndt at forhandle med Chelsea om, hvad der skal ske i næste sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus