Griezmann og Atletico fejrede igen nyt stadion

Profilerne Yannick Ferreira Carrasco og Antoine Griezmann afgjorde sagerne for Atletico Madrid, som igen vandt hjemme på Wanda Metropolitano

Atletico Madrid er denne sæson skiftet fra legendariske Vicente Calderón til endnu større Wanda Metropolitano, og Diego Simeones hold skulle i dag fortsætte festen på sit nye stadion, som man sidste weekend inviede med en 1-0-sejr over Malaga. Modstanderen var Sevillia, som ikke havde Simon Kjær med i truppen, hvor Michael Krohn-Dehli til gengæld var med på bænken for anduluserne.

Første halvleg endnu uden scoringer, men efter pausen kom der liv i det nye cement. Efter få minutter opsnappede Yannick Carrasco en løs bold og driblede forbi Sergio Rico i Sevilla-målet. Beligeren scorede ligesom i midtugens 2-1-sejr over Bilbao og lavede sin tredje sæsonscoring. Simeone opildnede publikum, og Wanda Metropolitano holdt sig ikke tilbage, men efter 62 minutter var Sevilla tæt på at udligne efter en dødbold fra Ever Banega. Tumulten i feltet faldt ikke ud til gæsternes fodbold, og i stedet kunne Atletico lukke kampen nogle minutter senere. Filipe Luis fik bolden i feltet og spillede den til siden, hvor Griezmann baskede den hårdt og fladt ind fra nært hold, ligesom han i øvrigt gjorde i åbningskampen på Wanda Metropolitano imod Malaga for en uge siden.

Danske Michael Krohn-Dehli kom på banen med 14 minutter tilbage, men han kunne ikke ændre på stillingen, og så vandt Atletico fortjent kampen med 2-0.