Kenan Kodro garnede og fuldendte Atleticos rædselsuge

Den tidligere FC København-angriber Kenan Kodro kom på måltavlen, da Athletic Bilbao hjemme slog Atletico Madrid med 2-0.

Atletico Madrid blev i midtugen sendt ud af Champions League, da de tabte med 3-0 til Juventus, og lørdag blev den katastrofale uge så fuldendt, da Athletic Bilbao tog en hjemmesejr på 2-0 over Atletico.

Første havleg var en chanceffatig en af slagsen, og derfor skulle man helt hen til det 73. minut, før der kom gang i målscoringen.

Inigo Cordoba tog en fin dribletur ned af venstresiden, og ved bagerste stolpe fandt han Inaki Williams, der nemt kunne prikke bolden i mål og sende hjemmeholdet i front.

Med fem minutter igen blev den tidligere FC København-angriber Kenan Kodro sendt på banen, og han skulle ikke bruge mange sekunder, før han havde sendt læderet i nettet til 2-0.

Kodro blev sendt i dybden, og hans afslutning ramte en Atletico-fod på vejen, hvilket fuldstændig snød Jan Oblak i målet

Der blev ikke scoret mere, og dermed rykker Athletic Bilbao med sejren op på en øjeblikkelig 9. plads.