Messi udgik med skade, da Barcelona og Atletico delte

Der var en knap så positiv aften for FC Barcelona, der både tabte point og måtte se Lionel Messi udgå skadet.

Der var storkamp i La Liga, da FC Barcelona hjemme på Camp Nou tog i mod Atletico Madrid. To hold der begge er startet med flere pointtab, end de havde regnet med, så nu skulle de to hold endeligt have ordenligt gang i sæsonen.

Ikke nok med det, så havde Real Madrid måtte nøjes med uafgjort mod Villarreal tidligere på aftenen, så med en sejr, var der altså mulighed for at hale lidt ind på hovedstadsklubben.

I forsøget på dette tog FC Barcelona i første halvleg teten, og det belønnede sig, da Ivan Rakitic med ti minutter til pause scorede til 1-0. Antoine Griezmann var tæt på at udligne den føring kun et minut efter pausen.

Men hvad Griezmann ikke kunne, formåede indskiftede Angel Correa. Uden tøven bankede han bolden ind bag André ter Stegen og gjorde det til kampens slutresultat 1-1.

Og som om det ikke var skidt nok for Barcelona med et pointtab, så formåede de altså ikke at hale ind på Real Madrid. Og ydermere måtte de sande, at Lionel Messi måtte udgå med en skade i lysken i anden halvleg.