• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Pirchert

Nyt Atletico-stadion indviet med smal sejr

Foto: David Ramos/Getty Images

Wanda Metropolitano blev indviet med manér, da Antoine Griezmann sørgede for hjemmeholdets smalle sejr på 1-0 over Malaga.

Af Oliver Pirchert

Tilskuerne på Wanda Metropolitano måtte vente i en time, før et af holdene kom på scoringstavlen. Heldigvis for hjemmepublikummet var det Atletico Madrid, der scorede, da Antoine Griezmann sendte en kvalificeret afslutning afsted. Andrea Correa blev noteret for assisten.

Ikke desto mindre sejrede Atletico Madrid i sin første kamp på Wanda Metropolitano. Malaga havde blot to skud inden for målrammen og var langt fra at hente point mod værterne.

Dermed placerer Atletico Madrid sig nu på en tredjeplads i La Liga. Mandskabet har otte point efter fire kampe og er stadig ubesejret i den spanske topliga. 

I næste runde er det Athletic Bilbao, der bliver Madrid-holdets modstandere, før det nye stadion også får europæisk debut. Det sker, når Chelsea kommer på besøg den 27. september i Champions League gruppespillet.

Stadionet har fået sit navn efter firmaet Wanda Group. "Metropolitano" hentyder til det gamle stadion, som Atletico Madrid spillede på, inden Vicente Calderon blev hjemmebanen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus