2016-01-09 16:41
Foto: Paul White/Polfoto

Nu skal hele holdet være med til at forsvare i Real Madrid, lyder det fra holdet nye cheftræner Zidane.

Der kommer nye toner i Real Madrid nu, hvor Zinedine Zidane er blevet klubbens cheftræner efter fyringen af Rafa Benitez, der kun var i klubben i et halvt år. Zidane har første kamp i sin nye rolle lørdag aften, og han har allerede lagt stilen an.

Det fortæller han til pressemødet frem mod kampen.

Tidligere har det været sådan, at holdets tre angribere, Gareth Bale, Karim Benzema og Cristiano Ronaldo - også kaldet 'BBC' - har haft den luksus, at de ikke skulle bruge kræfter på at forsvare sammen med resten af holdet, men kun stå for det offensive. Det bliver der lavet om på nu.

- Når vi ikke har bolden, så skal alle arbejde hårdt. Det går ikke, at man har to eller tre spillere, der ikke hjælper til med at forsvare, siger Zidane, der selv som spiller dog ofte havde det privilegie, at han kunne lade andre om det beskidte arbejde.

Han slår dog fast, at han ikke har intentioner om at ændre i, at hvem de tre forreste på holdet bliver. Men derudover fortalte franskmanden, at han ikke ville afsløre, hvordan holdet ellers ville se ud mod Deportivo La Coruña lørdag aften.

Kampen spilles klokken 20.30, og den vises direkte på 6'eren.

SENESTE NYT...
OP | NED