Superliga

2009-overraskelse vil kæmpe for SAS Liga-plads

Fredericia-træner Peter Sørensen forventer, at hans hold fortsætter det gode spil fra 2009 og gør sig gældende i kampen om oprykning til SAS Ligaen.

1.Divisionsklubben Fredericia har haft et stærkt 2009 med gode resultater og en andenplads at tænke på i den hårde vintertræning.

Den mindre jyske klub har hentet Kenneth Møller Pedersen, der ikke kostede en transfersum efter kontraktudløbet i Randers FC, og efter Fredericias resultater i 2009 har cheftræner Peter Sørensen svært ved at se, hvorfor Fredericia ikke skulle have en stor chance i konkurrencen om oprykningspladserne til SAS Ligaen.

- Jeg går efter at vinde alle kampe, jeg deltager i. Det har jeg gjort som spiller og som træner. Der ligger ikke et større pres nu, jeg lægger samme pres som tidligere. Jeg accepterer ikke, at vi ikke gør vores bedste. Jeg kan ikke forestille mig, det vil gå ringere for os. Jeg kan ikke se noget hold, der er bedre end os, siger Peter Sørensen til tipsbladet.dk.

Fredericia hentede i kalenderåret 2009 62 point i 1. Division, og Sørensen forventer, at Fredericia spiller med om oprykningspladserne i de sidste runder op til sommerferien.

Fredericia tager til marts på en uges træningslejr i Tyrkiet.