• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Jonas Kongerslev Nygaard

Evra: Personlige problemer fik mig til Juventus

Evra: Personlige problemer fik mig til Juventus
Illustration

Patrice Evra fortæller nu, at han døjede med personlige problemer i Manchester, der fik ham til at søge mod Italien og Torino, hvor Juventus stod parat til at tage imod franskmanden.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Patrice Evra skiftede i sommerens transfervindue fra Manchester United til Juventus efter otte år og knap 400 kampe, hvoraf mange var med anførerbindet om armen. Luke Shaw blev dog hentet til klubben i en rekordstor handel, men det var ikke så meget tilknytningen af den unge englænder, der skubbede Evra væk fra United. Han fortæller selv, at han døjede med problemer, der skubbede ham i retningen af Torino.

- Jeg havde personlige problemer i Manchester United, og det eneste hold, jeg ville til, var Juventus. Det er en klub, der har historier og mål. Antonio Conte ringede til mig mange gange for at overbevise mig, om at jeg skulle skifte. Nu er jeg meget glad i Juventus. Alle lige fra lægerne til pressemedarbejderne giver alt, hvad de har. Efter en måneds hårdt arbejde er jeg glad for at være her, siger han til Express.

Evra har været en nogenlunde fast del af Juventus-mandskabet i sæsonens første kampe. Han har således spillet fra start i to ud af tre kampe i Serie A og Champions League, som holdet indtil videre har været en del af.

Superliga

Mere Superliga

Fokus