• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Kenneth Jensen

Juventus sætter pres på konkurrenterne

Juventus sætter pres på konkurrenterne
Illustration

På et sent mål af franske Paul Pogba holder sætter Juventus pres på Serie A's førerhold Roma.

Af Kenneth Jensen

Det lignede længe en nulløsning mellem Parma og Juventus, men så lavede Juventus-træner Antonio Conte en genistreg. Med 14 minutter igen af opgøret tog han Sebastian Giovinco og Carlos Tevez ud og satte Fernando Llorente og Fabio Quagliarella på banen. Og det gav pote med det samme.

For første gang, Fabio Quagliarella fik bolden, fyrede han et fantastisk skud af sted fra 35 meter. Bolden havde Parma-keeper Antonio Mirante ingen chance for at redde, men han blev i første omgang reddet af overliggeren. På returen var det franske stjerneskud Paul Pogba først og satte bolden i nettet til Juventus-sejr 1-0.

Sejren var særdeles vigtig for de dobbelte italienske mestre, for de har mere end nok at gøre med at følge trop med AS Roma, der har vundet sæsonens første 10 kampe. Roma skal først i aktion søndag aften ude mod Torino, så Juventus-sejren sender holdet op på andenpladsen i Serie A - to point efter AS Roma, der har spilelt en kamp færre end Juventus.

Napoli, der lå nummer to inden Juventus' sejr, møder senere lørdag aften Catania på hjemmebane og kan med en sejr gå på 28 point som Juventus.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Mere Superliga

Fokus