Juventus slår andenpladsen: Nu er de 15 point foran

Med en sejr på 2-0 over Lazio er Juventus nu snublende tæt på deres fjerde mesterskab i træk.

Det var nærmest nu eller aldrig for Lazio, hvis de ville op og true Juventus i kampen om mesterskabet i Italien. Lazio kom med otte sejre i træk i bagagen, men alligevel blev det en smal sag for Juventus at overvinde dem.

Efter 17 minutter snød Carlos Tevez Lazios offsidefælde og sendte stensikkert bolden i mål med et fladt spark. Det var argentinerens 18. scoring i Serie A i denne sæson, hvor han er alene på førstepladsen på topscorerlisten.

Ni minutter senere var det Leonardo Bonucci, der kom på scoringstavlen. Centerforsvareren stak med på et kontra-angreb, hvor han fra midten af banen driblede mod mål, hvorefter bolden blev sendt i kassen som et projektil.

Lazio prøvede sig frem herefter, men i sidste ende var Gianluigi Buffon en for stor mundfuld for romerne, som betød, at de måtte gå fra banen uden at score. Dog fik Lazio et direkte rødt kort, da Cataldi fældede Tevez bagfra i kampens sidste minut.

Med sejren er Juventus nu 15 point foran Lazio på andenpladsen og 16 foran Roma, der spiller søndag mod Atalanta. Derfor virker det som om, at alt skal falde fra hinanden, hvis Juventus med syv kampe igen skal smide mesterskabet og undgå at vinde for femte gang i træk.

Det er også en perfekt optakt til onsdagens kamp i Champions League for Juventus, hvor de møder Monaco. Franskmændene spillede desuden 1-1 hjemme mod Rennes.