• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Nicklas Grodt Degn

Ny Fiorentina-ejer vil ikke sælge guldfugl for 750 millioner kroner

Fiorentinas nye ejer holder fast på, at Federico Chiesa ikke er til salg. Selv ikke, hvis en klub tilbyder et beløb, der vil gøre stortalentet til en af de dyreste spillere nogensinde.

Af Nicklas Grodt Degn

Serie A-klubben Fiorentina har fået ny ejer i den stenrige mediemand Rocco Commisso. Amerikaneren med de italienske rødder har store planer for Firenze-klubben og har indtil videre forsøgt at vinde florentinernes hjerter ved hårdnakket at holde på den eftertragtede guldfugl Federico Chiesa.

- For mig at se er han den bedste. Jeg vil ikke sælge ham, selv ikke for €100 millioner (knap 750 millioner kroner, red.). Vi har ikke brug for pengene, siger Rocco Commisso på et pressemøde ifølge football-italia.net.

Commisso siger dog intet omkring, hvorvidt der foreligger bød i den størrelsesorden på fløjspilleren. Et beløb, der i givet fald vil gøre Chiesa til en af de 10 dyreste spillere nogensinde og den klart dyreste italiener i historien. En rekord, der lige nu ligger hos Jorginho, der sidste år blev hentet af Chelsea i Napoli for anslået €57 millioner.

- Jeg har fået at vide, at der ikke er nogen frikøbsklausul i hans kontrakt. Jeg vil beholde Chiesa i mindst en sæson endnu, og når jeg siger mindst, så mener jeg, at jeg gerne vil beholde ham længere, men vi får se, siger Rocco Commisso.

21-årige Chiesa er i skrivende stund en del af det italienske U21-landshold, der deltager i U21 EM på hjemmebane. Chiesa åbnede turneringen som lyn og torden, da han scorede to mål i Italiens 3-1-sejr over Spanien.

Superliga

Optakt: AaB - FC Nordsjælland

Begge hold tørster hårdt efter en sejr, men AaB kan bryste sig af ikke at have tabt til FC Nordsjælland i Aalborg læn...

Mere Superliga

Fokus