• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Teis Jeppe Gørtz

Reina overvejer USA

Reina overvejer USA
Illustration

Pepe Reina vil ikke afvise, at han rejser til USA på et tidspunkt i sin karriere. Den udlejede-Liverpool-målmand har dog svært ved at forestille sig en retur til England.

Af Teis Jeppe Gørtz

Spanske Pepe Reina spiller denne sæson som lejesvend hos italienske Napoli, hvor han gør det fint. Den Liverpool-ejede keeper er glad i Italien og kan ikke forestille sig en fremtid i England.

- Intet er blevet bekræftet, men jeg har fornemmelsen af, at Napoli er glade for mig, og jeg tror, at de vil tale med Liverpool for at se, hvordan situationen er, siger Reina til Diario de la Roja og fortsætter:

- Det vil blive svært for mig at tage tilbage til England. Liverpool har købt en 26-årig målmand (Simon Mignolet, red.), og de slap mig på grund af økonomiske årsager tilsyneladende, og det er svært at forestille sig, at situationen skal ændre sig.

31-årige Reina åbner for at afslutte sin karriere i USA, men først om fem-seks år.

- Jeg vil gerne prøve noget anderledes i fremtiden. Måske USA eller noget lignende. Min idé er at have tre eller fire gode år et sted, og derefter at tage et andet sted hen et par år endnu. Jeg tror, at jeg har fem eller seks år tilbage, slutter han.

Udover Liverpool og Napoli har Pepe Reina også repræsenteret klubberne FC Barcelona og Villarreal.

Superliga

Mere Superliga

Fokus