Ronaldo med mål i hårdt tilkæmpet Juventus-sejr

Bologna-spillerne kæmpede alt, hvad de kunne, men da dommer Irrati fløjtede af, var det ikke nok til at få point ude mod Juventus.

Juventus tog hjemme imod Bologna i lørdagens sene kamp i Italien.

Hjemmeholdet havde Cristiano Ronaldo og Gonzalo Higuain på toppen fra kampens begyndelse. Makkerparret kender hinanden fra tiden i Real Madrid og har både sammen og hver for sig været målfarlige.

Det var Cristiano Ronaldo også igen i aften.

I kampens 19 minut brød han igennem Bologna-forsvaret og bankede bolden ind ved forreste stolpe og scorede dermed kampens første mål. Det var portugiserens 25. mål i kamp nummer 36 i Serie A.

Kampen var dog langt fra slut, da Bologna ikke var kommet for at lægge sig ned. Holdet fortsatte med at kæmpe, og i det 26. minut gav det pote. Midterforsvaren Danilo modtog bolden i venstre side af feltet og beviste, at midterforsvarer også kan score flotte mål med fødderne.

Efter halvlegen kom Juventus stærkt ud opsat på at tage føringen tilbage. Det lykkedes også efter 54 minutter, hvor Miralem Pjanic bragte hjemmeholdet foran 2-1.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, og dermed fortsætter Juventus med at toppe Serie A også efter denne runde.