Ronaldo nettede i endnu en Juventus-sejr

Juventus bliver bare ved og ved i denne sæson. Alle kampe i alle turneringer er blevet vundet, og lørdag slog Torino-klubben Udinese med 2-0.

Juventus har vundet alle kampe i denne sæson, og det har de tilsyneladende tænkt sig at blive ved med. Lørdag aften kom det til at gå udover Udinese, der havde Jens Stryger Larsen med fra start.

Serie A-kampen endte med en sejr på 2-0 til Juventus, der grundlagde sejren i første halvleg. Her sørgede Juventus-offensiven nemlig for at få scoret begge mål.

Det første kom efter 33 minutter, da Juve kom hurtigt frem i et kontrastød, som endte med, at Cancelo kunne sparke bolden ind i hovedet på Bentancur, der pudsigt nok kom ind lige foran Ronaldo, der også var klar til at omsætte indlægget til mål.

Ronaldo fik dog en ny chance lidt efter, og her slog han i den grad til. Først var det dog Mario Mandzukic, der fik fat i bolden inde i feltet, men som den holdspiller, han er, så spillede han bolden videre til Ronaldo, der hamrede den i mål.

Undervejs havde Mandzukic faktisk selv en stor chance, hvor han gjorde alt rigtigt, men Udinese-keeper Scuffet diskede op med en feberredning.

Sejren betyder, at Juventus nu er på førstepladsen i den italienske liga med 24 point ud af 24 mulige, og der er ni point ned til Napoli, der dog har en kamp i hånden.

Næste kamp for 'Den gamle dame' er mod Genoa på hjemmebane.