Ustoppelig Ronaldo scorede for 10. kamp i træk, da Juventus skuffede

Cristiano Ronaldo var nok engang på pletten for Juventus, der tabte 2-1 til Hellas Verona.

Juventus fører Serie A. Eller rettere: Cristiano Ronaldo og resten af holdet fører Serie A, selvom det lørdag blev til et nederlag på 2-1 til Hellas Verona.

Lørdag aften var superstjernen på ny på pletten, da han bragte Juventus i front efter 64 minutter i opgøret.

Ronaldo blev isoleret med en Verona-forsvarsspiller. Den duel vandt Ronaldo på vanlig vis, og han sendte et fladt spark i nettet til 1-0 fra kanten af feltet.

Forinden var ellers gået et opgør, hvor Hellas Verona længe havde været godt med og blandt andet fik et mål annulleret af VAR.

Det lod dog ikke til at holde udeholdet tilbage og efter 75 minutter udnyttede Fabio Borini en fejl i Juventus' forsvar til at sætte udligningen ind.

Juventus virkede herefter rystede, og kort før tid endte det hele med et straffespark til Hellas Verona. Veteranen Giampaolo Pazzini hamrede bolden i nettet fra kridtmærket og sikrede Hellas Verona de tre point.

Torino-holdet fører dog fortsat Serie A med tre point ned til Inter, der møder AC Milan søndag aften. Med sejren kravler Hellas Verona op på sjettepladsen i Serie A.