Super-subs afgjorde ny duel mellem Solbakken og Riddersholm

Med mål fra indskifterne Santander og Kusk blev det til en 2-0-sejr til FC København og AGF.

Det var indskifterne, der afgjorde kampen mellem FC København og AGF, da først Federico Santander og siden Kasper Kusk scorede målene i FCK's sejr på 2-0 i et nyt kapitel i sagaen mellem Glen Riddersholm og Ståle Solbakken, der siden Glen Riddersholm var træner i FC Midtjylland har sendt stikpiller til hinanden.

Selvom det først var pænt henne i anden halvleg, at der kom gang i målscoringen for FCK, så var der aldrig rigtig tvivl om, hvem der skulle løbe med sejren. FCK havde nemlig masser af muligheder i løbet af hele kampen. Faktisk havde de allerede efter fire minutter bolden i mål, da Cornelius passerede Jovanovic. Målet blev dog annulleret korrekt for frispark på AGF's Backman.

Massevis af indlæg til både hovedstød og fødder fulgte herefter for FCK, men enten kom man lige nøjagtigt for sent frem, ramte stolpen, overliggeren eller sparkede eller headede forbi. Det skete så meget, at Ståle Solbakken væltede rundt. Han havde i øvrigt til dagens kampe sat Stephan Andersen på mål for en sjælden gangs skyld.

Glen Riddersholm havde også nyt med i posen, da han prøvede med en 3-5-2-opstilling. Den havde dog ikke så meget pondus. Kun én gang var man rigtig tæt på, da Junker kom frit igennem ved 0-0, men han lobbede bolden over mål.

Med stillingen 0-0 efter 67 minutter blev Federico Santander sat på banen i stedet for Pavlovic, og her skulle der kun gå fem minutter, så stod der i stedet 1-0 til københavnerne, da Santander kom højest i feltet på et indlæg fra Peter Ankersen. Det var måske ikke det mest kraftfulde hovedstød, men det var præcist, og det kunne AGF-målmanden ikke klare.

FCK fortsatte presset og prøvede at få lukket kampen. Chancerne kom herefter efter flere gode aktioner på kanterne, men det var dog et gennembrud igennem midten af banen, der afgjorde kampen endeligt, da Kasper Kusk tog turen mod mål og udplacerede Jovanovic. Også Kusk var blevet sat på banen tidligere i kampen i stedet for Rasmus Falk, og han fik derfor gjort opmærksom på sig selv.

FC København er nu på førstepladsen med seks point ned til Randers, der dog har spillet én kamp færre. De møder søndag Sønderjyske på hjemmebane.