• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

AaB-direktør: Jannik Pohl er en succeshistorie

AaB-direktør: Jannik Pohl er en succeshistorie
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AaB har solgt angriber Jannik Pohl til hollandske Groningen.

Af Kenneth Jensen

Den 22-årige danske angriber Jannik Pohl er fortid i dansk fodbold.

Angriberen har forladt AaB og har i stedet skrevet en treårig aftale med hollandske Groningen, hvor han med fart og dybe løb kan gøre ondt på mange forsvar.

I AaB kommer de til at savne Jannik Pohl, der har været fast mand de senere par år.

- Jannik er ubetinget en succeshistorie for vores klub og samarbejdet med vores partnerklubber i Nordjylland. Hver gang at vi sender en af vores egne drenge til udlandet, så smiler vi med det ene øje og græder med det andet, men igen er der gjort et flot stykke arbejde i AaB Talent, hvilket efterfølgende er blevet videreudviklet af vores trænere omkring Superligatruppen, siger sportsdirektør Allan Gaarde i en pressemeddelelse og forklarer:

- Med sin ekstreme fart og sin fysik er Jannik en uro for ethvert forsvar, og vi glæder os til at følge hans udvikling i en klub som FC Groningen, som vi vurderer, vil være et optimalt match for Jannik.

Jannik Pohl sætter pris på tiden i Superliga-klubben.

- AaB betyder alt for mig, og derfor er det rigtig svært at skulle forlade klubben, men FC Groningen er en fed klub og en stor mulighed for mig.

- Jeg håber, jeg kan udvikle noget mere coolness og blive mere koldblodig foran mål, for det er det, jeg mangler i mit spil. Jeg håber også, at det kan styrke mig mere mentalt at komme til udlandet, siger Jannik Pohl.

Det blev til 15 scoringer i 76 kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.