• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

AaB hårdt plaget af skader: Det har hobet sig op

Superliga-klubben AaB har potentielt mange ude med skader i den kommende kamp mod SønderjyskE på søndag.

Af Kenneth Jensen

De åbnede sæsonen med et skuffende nederlag på 0-2 ude mod Lyngby Boldklub, og det kan sagtens blive svært at få sæsonens første sejr, når SønderjyskE gæster Aalborg på søndag.

For ud over at at udeholdet var velspillende i første runde af Superligaen og vandt med 2-1 hjemme over Randers FC, er AaB ramt af mange skader, der potentielt kan få den betydning, at træner Jacob Friis skal tænke kreativt.

Det er avisen Nordjyske, der skriver, at klubben er ramt af mange skader. Lukas Klitten er ude i en længere periode, mens træningen torsdag var uden Jacob Rinne, Jakob Ahlmann, Magnus Christensen, Oliver Abildgaard og Pavol Safranko. Frederik Børsting udgik undervejs.

- I sidste uge var vi glade for at gå ind til sæsonen uden skader, men selv om vi bankede under bordet og sagde 7-9-13, må man sige, at det har hobet sig op i den her uge. Vi er blevet lidt voldsomt ramt, og det er selvfølgelig forstyrrende for os, men der er ikke andet at gøre end at holde fokus på dem, der er friske, siger Jacob Friis til Nordjyske.

Cheftræneren betegner Jacob Rinne som tvivlsom til opgøret mod SønderjyskE, mens Magnus Christensen og Oliver Abildgaard begge ser ud til ikke at kunne spille. Ahlmann har dog en chance for at være tilbage, efter han senest måtte udgå i løbet af første halvleg mod Lyngby.

Der er kampstart søndag klokken 14.00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.