AGF-jagter millionindsprøjtning: Formanden afviser økonomiske problemer
2016-02-04 09:18

Daniel Christensen skal løbe meget mere i Glen Riddersholms spillesystem.

Daniel Christensen har i hele sin AGF-tid været fast mand på venstre back-pladsen og ser fortsat ud til at være det under klubbens nye træner Glen Riddersholm. 

Den nye træner har indført en ny spillestil, hvor trekanten på midten er vendt om, så den defensive midtbane varetages af en spiller, mens to såkaldte ottere ligger foran og fordeler spiller fremadrettet. 

Det har givet Daniel Christensen mere at se til end under Morten Wieghorst, hvor midtbanen startede med to spillere centralt med en såkaldt 10'er hængende bag angriberen. 

 
- Jeg får flere høj-intensive løb op forbi vores kantspillere. Han (Glen Riddersholm, red.) vil gerne have de to backs med frem til indlæg. Det kræver løbemæssigt noget mere. Jeg skal løbe nogle ekstra meter end tidligere. Og så kommer der også løb fra otte’eren, som er dejlige, fordi man som back godt kan komme under pres ind imellem, når man har bolden. Det giver lidt flere muligheder, synes jeg. Det er nok mere krævende, det her, men det er sjovt, siger Daniel Christensen til stiften.dk

Daniel Christensen startede også på banen, da AGF onsdag vandt 1-0 over svenske Örebro i træningsturneringen Atlantic Cup.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO