• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Bale-agent afviser bud fra Tottenham: Jeg kommenterer ikke på vrøvl

Jonathan Barnett lader til at afvise, at Tottenham har afgivet et bud på klubbens tidligere stjernespiller.

Af plbold.dk

Gareth Bale er blevet sat i forbindelse med en retur til Tottenham, der angiveligt har budt 450 millioner kroner for at købe waliseren tilbage fra Real Madrid, men det har tilsyneladende ingen sandhed over sig.

I hvert fald fortæller kantspillerens agent, at han ikke ønsker at kommentere på en sådan omgang vrøvl.

- Jeg kommenterer ikke på vrøvl, lød det kontante melding fra Jonathan Barnett, da han blev spurgt ind til rygtet om et bud fra Tottenham.

Det er næppe nogen hemmelighed, at Gareth Bale hører til blandt de spillere, som Zinedine Zidane gerne ser forlade klubben, men waliseren er ifølge Goal godt tilfreds med at være i Spanien, hvor han befinder sig godt, og han tøver derfor med at få gennemført et klubskifte.

Han var i flere sæsoner en kæmpe profil for Tottenham, inden han i 2013 skiftede til Real Madrid for et transferbeløb på £85 millioner, der dengang var verdensrekord. Han har dog haft det anelse vanskeligt i de seneste par sæsoner i den spanske storklub, selvom han har været med til at vinde et hav af trofæer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.