Bedst og værst: Fejldomme og Aabechs panenka

'74 Kim Aabech 2-2
'85 Stephan Pedersen 3-2

Kampens bedste

AGF:
Han var svær at få øje på i første halvleg, hvor Randers var dominerende, men efter pausen scorede han to gange og lagde op til Stephan Pedersens afgørende scoring.

Randers:
Nicolai Brock Madsen var kampen igennem en evig trussel mod AGF's bagkæde. Den fysisk stærke angriber fik ikke scoret, men var dygtig i det opbyggende spil og tiltrak sig masser af opmærksomhed.

Kampens værste
Det straffespark som AGF reducerede til 1-2 på burde aldrig være blevet dømt. Randers-keeper Kalle Johnsson fik gult kort for at have nedlagt Stephan Pedersen, men gengivelsen viste, at svenskeren på ingen måde ramte AGF-spilleren. Dommer Kenn Hansen får altså den tvivlsomme titel. Derudover kan der også sættes spørgsmålstegn ved det rødte kort, han gav til Randers' Mustafa Amini.

Kampens detalje:
Kampen var ikke rig på flotte tekniske detaljer, men Kim Aabech leverede en sand perle, da han omsatte AGF's straffespark til scoring med en veludført panenka.