• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Bedst og værst: Horribel Silkeborg-defensiv svigtede på ny

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på søndagens Superliga-opgør mellem Silkeborg IF og Lyngby BK.

Af Mads Bye Marboe

Silkeborg IF - Lyngby BK 2-3 (2-1)

0-1 Marcel Rømer 20’
1-1 Jeppe Okkels 21’
2-1 Emil Holten 25'
2-2 Gustav Marcussen 68'
2-3 Gustav Marcussen 75'

Kampens bedste:

Silkeborg IF: Jeppe Okkels

Det var i den grad en forstærkning for Silkeborg at have Jeppe Okkels tilbage på holdet. Den unge kantspiller var her, der og alle vegne søndag eftermiddag, og han kronede indsatsen med et forrygende mål. Okkels har allerede vist prøver på sit store talent flere gange i sæsonen, og han er uden tvivl en spiller, som Superliga-fans kommer til at se meget mere til i fremtiden.

I anden halvleg, hvor Lyngby overtog initiativet, var Okkels ikke lige så iøjnefaldende, men de forrygende første 45 minutter kan man ikke tage fra ham.

Lyngby BK: Rezan Corlu

Med to så skrantende defensiver, som det var tilfældet i opgøret mellem de to bundklubber, giver det også god mening, at den bedste spiller for begge mandskaber var en offensiv en af slagsen. Rezan Corlu skabte store problemer for Silkeborg-defensiven, især efter pausen, og den udlejede Brøndby-spiller var fremragende til at finde plads mellem kæderne. Lavede samtidig et flot oplæg til Marcel Rømers 0-1-scoring.

Man kan også argumentere for, at Gustav Marcussen, som blev skiftet ind efter 66 minutter og sikrede Lyngby sejren med to scoringer, fortjener titlen.

Kampens værste:

Hele Silkeborgs defensiv fortjener ganske enkelt at blive kåret til kampens værste. Oprykkerne har lukket utrolig mange mål ind, og det var rystende at se, hvordan Kent Nielsens mandskab kom ud til anden halvleg og lignede et mandskab, som var bange for at smide føringen. Keeper Rafael Romo havde flere dårlige aktioner, og Lyngby havde alt for nemt ved at spille sig til chancer. Sådanne muligheder for at tage tre point må Silkeborg bare ikke misse.

Kampens detalje:

Det er svært at komme uden om Jeppe Okkels' udligning til 1-1. Kantspilleren afdriblede flere Lyngby-spillere og drev bolden hen til kanten af feltet, hvor han klappede på kassen og passerede Thomas Mikkelsen med en flad afslutning. Et individuelt, suverænt mål.

Rezan Corlus assist til opgørets første scoring skal også nævnes. Kantspilleren modtog bolden med ryggen til mål, men fik med hælen spillet den videre til Marcel Rømer, som bragte gæsterne foran efter 20 minutter.

Superliga

Mere Superliga

Fokus