Bedst og værst: Kadrii og Casper Nielsen styrede opgøret

OB tog en sejr på 2-0 over Vendsyssel, og Tipsbladet.dk har set nærmere på kampen.

OB - Vendsyssel FF 2-0 (1-0)
1-0 Bashkim Kadrii 18'
2-0 Bashkim Kadrii 67'

Kampens bedste:

OB:
Det er svært at komme udenom en spiller som Bashkim Kadrii, når han laver to fremragende mål, hvor særligt nummer to var en skønhed af et langskud. Derudover lavede Casper Nielsen utroligt få fejl, og han var indblandet i begge mål i kampen. Her er der tale om en spiller, der er ved at udvikle sig til en ganske afgørende spiller for fynboerne.

Vendsyssel FF:
Det blev ikke til en startplads for Miroslav Slavov, men da han kom ind for Ninos Gouriye i en tidlig udskiftning sidst i første halvleg var det tydeligt, at han nok burde være startet ind i kampen. Han vandt den ene duel efter den anden overfor OB-defensiven, men der kom dog aldrig det helt store output ud af hans anstregelser. I målet gjorde Flø det desuden også fint, hvor han eksempelvis snuppede en friløber fra Kadrii.

Kampens værste:
Det blev til en tidlig udskiftning for Ninos Gouriye, som slet ikke kunne få gang i sit spil i offensiven for Vendsyssel. Det kostede en udskiftning, som tilsyneladende skulle tages inden pausen, som medførte, at han ydmyget måtte forlade banen for øjnene af tilskuerne i Odense.

Kampens detalje:
Når man klasker bolden ind fra omkring 25 meter, så kræver det, at man letter lidt på hatten. Det gør vi herfra overfor Bashkim Kadrii, som desværre måtte gå fra banen før tid med en skade.