Bedst og værst: Oprykker charmerede fra første færd

Vendsyssel tog en sejr på 3-2 over OB i klubbens første Superliga-kamp. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret her.

Vendsyssel FF:
Moses Opondo var en kæmpe oplevelse, hvor han både var med til at bremse utallige OB-angreb med sin gode fysik. Dertil stod han også for et fremragende oplæg til 1-0 og et vanvittigt sololøb ved sin egen scoring til 3-1. Han bliver superinteressent at følge i denne sæson for oprykkerne.

OB:
OB'erne havde svært ved at komme frem til de helt åbenlyse chancer, og foruden straffesparksmålet så var det ikke meget, man kom frem til. Men indskiftede Mathias Jørgensen fik scoret sit første Superliga-mål og viste, at han er en, som den nye OB-træner Jakob Michelsen må se til.

Kampens værste:
Det kan næsten ikke blive til en mere uheldig indskiftning end den Svenningsen havde for Vendsyssel, da han kort efter sin entré blev smidt ud igen for et straffespark lige foran målet. Det fik pludselig kampen til at åbne op, og det var næppe meningen med indskiftningen. Alexander Ludwig havde desuden en skidt debut for OB, som spillede en negativ rolle i to af Vendsyssels mål.

Kampens detalje:
Det lignede en kamp, der kunne blive svær at se det store i efter første halvleg, der ikke bød på mange store muligheder. Men i anden halvleg og særligt i de sidste ti minutter blev der skruet gevaldigt op for dramaet, der levede til sidste fløjt.