Bedst og værst: Store fejl kostede dyrt for Brøndby

Tipsbladet.dk kigger nærmere på kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby.

1-4 Kevin Mensah (72')
2-4 Teemu Pukki (87')

Kampens bedste spiller:

FC Midtjylland:
Jakob Poulsen var god. Filip Novak var god. Rasmus Nicolaisen var god. Paul Onuachu var god. Jonas Borring var god. Men Mikkel Duelund var bedst. Den offensive midtbanespiller krydrede en rigtig god indsats før pausen med to mål i anden halvleg - det ene sågar med hovedet.

Brøndby:
Der er ikke det store udvalg på en skidt dag på kontoret for gæsterne, men efter Kevin Mensah kom på banen i det 62. minut viste han stor energi og scorede et fint mål efter 72 minutter.

Kampens dårligste spiller:
Det bliver en delt titel mellem Johan Larsson og Benedikt Röcker, der begge lavede kæmpe fejl. Først spillede Röcker den direkte til Jonas Borring, der i første halvleg kunne sende den videre til Paul Onuachu, som scorede, inden Johan Larsson i anden halvleg mistede bolden til Mikkel Duelund i en farlig position, hvorfra FCM'eren kunne score.

Kampens detalje:
Mikkel Duelund var coolness personified, da han chippede bolden i kassen til 4-0 efter 65 minutter. Fremragende mål af Duelund.