• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Brøndby-stopper om ny makker: Vi gør hinanden bedre

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der blev stillet med to nye spillere i form at Andreas Maxsø og Sigurd Rosted i weekendens sejr over FC Nordsjælland, og sidstnævnte ser meget frem til at fortsætte samarbejdet

Af Mikkel Sloth

Brøndby har i længere tid haft udfordringer i defensiven, men har i løbet af sommeren hentet to nye spillere til det centrale forsvar. Norske Sigurd Rosted blev hentet i belgiske Gent, mens den tidligere Superliga-profil Andreas Maxsø kom på en fri transfer fra tyske Uerdingen 05.

De to nåede ikke mange timer sammen på træningsbanen, før Brøndby-træner Niels Frederiksen kastede dem i ilden, da Brøndby i søndags vandt 4-2 over FC Nordsjælland, hvor det nye makkerpar i det centrale forsvar viste lovende takter.

Derfor tror den ene af de to nyerhvervelser på, at klubben og dens mange fans kan se frem til, at det bliver endnu bedre i fremtiden. Sådan lyder det i hvert fald fra Sigurd Rosted til Brøndby-mediet 3point.dk

- Det var ikke mange dage, som vi havde haft sammen. Det er ikke optimalt med så mange nye i bagkæden, men jeg føler, at vi løser det optimalt. Og det bliver meget bedre i fremtiden. Jeg føler, at Maxsø og jeg gør hinanden bedre, og vi har et godt samspil allerede. Det har ikke været mange dage, vi har spillet sammen endnu, så det kan blive bedre.

Udover Rosted og Maxsø har Brøndby også den islandske landsholdsspiller Hjörtur Hermannsson samt de to unge egendyrkede talenter Anton Skipper og Joel Kabongo til pladserne i det centrale forsvar. Sidstnævnte er dog langtidsskadet, men der kommer ikke desto mindre til at være kamp om de to pladser hos de blå-gule fremover.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.