• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Brøndby-talent nyder tilliden fra Niels Frederiksen

Jesper "Jobbe" Lindstrøm har fået spilletid i tre ud af fire Brøndby-kampe i sæsonen, og han nyder tilliden fra den nye Brøndby-træners side.

Af Kristian Porse

Det unge Brøndby-talent er blev indskiftet i tre ud af de første fire Brøndby-kampe i sæsonen, og det er en klar forbedring i forhold til sidste sæson, hvor han blot fik spilletid i 10 minutter i en pokalkamp mod Marienlyst. 

Midtbanespilleren selv er da også meget tilfreds med sin situation i klubben, og han nyder den tillid, som Niels Frederiksen viser ham. Han mener i øvrigt, at minutterne, som han fik i søndagens kamp mod Randers, særligt viser, at Niels Frederiksen stoler på ham. 

- Han sætter mig ind i en kamp, som står 1-1. Man plejer at sætte de unge ind, når en kamp er vundet, men det viser tillid, at han sætter mig ind, når der står 1-1. Jeg kommer ind og laver en assist, og det er også fedt, siger han ifølge 3point.dk.

Selvom "Jobbe" lige nu rider på en bølge af selvtillid, vil han dog ikke spå om mulighederne for en startplads. Den slags vil han lade Brøndby-træneren, Niels Frederiksen, om at vurdere.

Jesper "Jobbe" Lindstrøm har kontrakt med Brøndby IF indtil sommeren 2021. 

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.