Colin Todd efter nederlag: Vi er sammen om det her

Esbjergs træner, Colin Todd, vil holde fast i truppen efter nederlaget mod FC Midtjylland, hvor han mener, at hjemmeholdet var fint med i første halvleg.

Esbjerg var fint med i første halvleg i gårsdagens hjemmekamp mod FC Midtjylland, men anden halvleg var ikke skarp nok for Esbjerg, der inkasserede to mål og dermed tabte kampen med 3-1. Hjemmeholdet var ellers kommet foran på mål af Awer Mabil, der scorede direkte på frispark efter 24 minutter, men kun to minutter senere udlignede gæsternes Jonas Borring. I anden halvleg scorede først Jakob Poulsen og derefter Mikkel Duelund, og det ærgrer Esbjergs træner, Colin Todd, der ellers godkendte indsatsen i første halvleg.

- Det gik godt i første halvleg, og vi udfordrede dem rigtig godt. Men det var desværre ikke tilfældet efter pausen, hvor vi ikke kom tæt nok på dem på den sidste tredjedel af banen. De to mål gjorde ondt på os, og vi mistede vores organisation. Men vi er sammen om det her, og det ved spillerne, siger cheftræner Colin Todd til klubbens hjemmeside.

Esbjerg havde flere forsøg, der var lige ved og næsten, men bolden ville ikke over stregen. Med nederlaget ligger EfB fortsat sidst i Superligaen - en plads de kunne have overleveret til OB med en sejr, men hullet på to point forbliver sådan.

I næste runde møder Esbjerg på udebane AGF i Aarhus. Den kamp spilles på mandag med kickoff klokken 19.00.