David Boysen sikrede smal 1-0-sejr til Brøndby over Viborg i generalprøve

1-0-sejr til Brøndby over Viborg, da Superliga-klubberne pudsede formen af for sidste gang, inden foråret åbnes næste weekend

Nytilkomne David Boysen scorede imod flere af sine gamle holdkammerater, da Brøndby vandt 1-0 over Viborg i forårets sidste testkamp for begges vedkommende.

Andrew Hjulsager, Christian Nørgaard, Martin Ørnskov og Kamil Wilczek var iblandt de startende elleve for gæsterne, mens Jeroen Veldmate, Serge Deble og Peter Friis sad over for hjemmeholdet, da Brøndby og Viborg FF mødtes i begge holds sidste kamp, inden Superligaen starter næste weekend.

Det blev en kamp, der i første halvleg forløb forholdsvist lige. Mikkel Rask havde bl.a. en stor chance inden pausen, hvor stillingen stadigvæk var 0-0

Det ændrede sig efter 67 minutters spil, hvor Brøndby-indskiftede David Boysen lidt heldigt kom igennem fra sin venstrekant og siden sparkede bolden i nettet ved den fjerneste stolpe. 1-0.

Teemu Pukki var siden tæt på at fordoble føringen, men blev afværget omkring stregen, og så endte det med en 1-0-sejr til de blågule.