• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Drømmen om at stå med en pokal igen motiverer Kasper Hjulmand

Der er en stor talentmasse i FC Nordsjælland, og de talenter kan være med til at spille FC Nordsjælland ind i mesterskabskampen i de kommende år.

Af Kenneth Jensen

Det er snart seks år siden, at FC Nordsjælland vandt klubbens første og hidtil eneste mesterskab, men det gør det ikke mindre imponerende, at klubben med Kasper Hjulmand i spidsen dengang var i stand til at holde FC København bag sig i Superligaen.

Umiddelbart ser det svært ud at vinde titlen i denne sæson, hvor klubben med nederlaget til SønderjyskE i Haderslev i søndags kom otte point efter FC Midtjylland i Superligaen, men i fremtiden er der en god mulighed for, at FC Nordsjælland tager et skridt længere op i tabellen.

Klubben har mange dygtige unge spillere på vej, siger Kasper Hjulmand blandt andet, og det kan være med til at styrke klubbens og ikke mindst trænerens ambition og drøm om en dag at løfte et trofæ igen.

- Vores målsætning her i klubben er at vinde noget med en stor grad af egne spillere og gerne alle, og at have et udtryk på banen, som er meget genkendeligt. Et aggressivt, offensivt udtryk. Og så at vinde så meget som overhovedet muligt og hver eneste dag arbejde efter, at man skal ud og vinde noget, og så må vi håbe, at det sker før eller siden, siger FC Nordsjælland-træneren i et større tv-interview med Discovery, der blev bragt før klubbens kamp mod SønderjyskE i søndags.

Hjulmand tilføjer:

- Jeg kan godt forstår, hvis man er FCK og Brøndby og nogle store klubber, og som FCK har 100 procent målsætning om at være en europæisk klub og dermed spille med om mesterskabet hvert år. Jeg mener ikke, at vi med vores model kan have den ambition på nuværende tidspunkt, men det vil vi gerne, når modellen har kørt noget tid, men man skal bare ikke tage fejl af det og sige, det ikke er ambitiiøst, for vi drømmer også, og er der en ting, der motiverer mig, er det drømmen om at stå med en pokal igen. Men hvor hurtigt det går må vi se. Det handler om, hvor hurtigt vi accelerer vores spil og vores unge spillere, så de er i stand til at præstere på et højt niveau.

Du kan se interviewet i afspilleren i toppen af artiklen - du kan også se en mindre første del af interviewet herunder. Her taler Kasper Hjulmand om nogle af de unge spillere, der er på vej i FC Nordsjælland.

Superliga

Mere Superliga

Fokus