Esbjerg sænkede Horsens i sidste testkamp

Esbjerg fB vandt søndag med 2-0 over AC Horsens i klubbernes sidste test før den nye sæson.

Godt 14 måneder efter at AC Horsens sendte Esbjerg fB ned i 1.division med en samlet sejr i nedrykningsplayoff-kampene, stod de to klubber søndag overfor hinanden i den sidste testkamp forud for den nye sæson, der byder på Superligafodbold for begge mandskaber.

Her fik Esbjerg revanche med en 2-0-sejr, som blev grundlagt i kampens første halvleg.

Efter en halv times spil blev det 1-0, da Adrian Petre scorede på oplæg fra Emmanuel Oti Essigba, og kun ti minutter senere fordoblede Anders Dreyer så føringen.

Horsens fik aldrig svaret igen, og Esbjerg får dermed den bedste optakt til den nye sæson, der for deres vedkommende starter på søndag den 15. juli mod FC Nordsjælland.

AC Horsens starter sæsonen ud med at møde FC København i Parken næste mandag den 16. juli.