FC Vestsjælland og Skovbakken videre i DBU Pokalen

FC Vestsjælland og Skovbakken sørgede for videre avancement i DBU Pokalen onsdag eftermiddag.

Onsdag eftermiddag sikrede Slagelse-klubben sig videre avancement ved at besejre Svendborg med 3-2 på Høje Bøge Stadion på Sydfyn.

Allerede efter tre minutter kom FC Vestsjælland foran efter en scoring af Marc Rochester Sørensen, og kort før pausen øgede Dennis Sørensen til 2-0. Svendborg kæmpede bragt i anden halvleg, men i 62. minut afgjorde Danni König reeelt kampen ved at gøre det til 3-0.

Alligevel blev det spændende til sidst. Jonas Hansen reducerede til 1-3 og 2-3 inden for de sidste ni minutter, men trods det fornyede drama i overtiden blev der ikke scoret mere i opgøret, der altså endte med en 3-2-sejr til FC Vestsjælland.

Dermed er FC Vestsjælland nu klar til fjerde runde i DBU Pokalen.

Det samme gælder Skovbakken, der også onsdag eftermiddag vandt 4-2 over B 1908 på hjemmebane. Jakob Rittig scorede tre gange, mens Nicolai Christensen nettede en enkelt gang for Skovbakken.

Der er lodtrækning til fjerde runde i DBU Pokalen på fredag den 31. oktober.