FCK-lejr om pokalsejr: Det blev one-way-traffic efter pausen

Nicklas Bendtner og Pieros Sotiriou er enige om, at FC København var det klart bedste mandskab i anden halvleg af torsdagens opgør mod FC Nordsjælland.

Mathias Rasmussen bragte FC Nordsjælland foran efter bare to minutter, da FCK torsdag aften havde Flemming Pedersens mandskab på besøg i Sydbank Pokalen.

Men Nicklas Bendtner fik udlignet efter 24 minutter, og efter pausen viste hjemmeholdet klassen, da man med tre scoringer kunne tage en 4-1-sejr.

Det var Bendtners første mål for klubben, og angriberen var ikke i tvivl om, at FCK fortjent gik videre trods en skidt start på opgøret.

- Hvis man ser bort fra vores start på kampen, der ikke var så god, og hvor vi slet ikke får presset dem, så var det jo en god kamp. Efter vi kommer på 1-1 bliver alt bedre, vi kommer ind i kampen og begynder at tage kontrollen - og i 2. halvleg har vi i den grad overtaget, fortæller han til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Så vi blev bedre og bedre, som kampen skred frem, og vi skabte mange chancer, mens FC Nordsjælland vel kun havde en stor chance, da de sparkede på overliggeren. Så overall en fuldt fortjent sejr.

En anden målscorer, Pieros Sotiriou, bakkede sin angrebskollega op. Han så klar FCK-dominans i anden halvleg.

- De første 20 minutter var ikke gode, men vi kommer godt tilbage og begynder at spille noget god fodbold, og vi begynder også at skabe flere og flere chancer. Efter pausen er det one-way-traffic. Vi spiller godt, og det er fuldt fortjent, at vi hiver en 4-1-sejr i land. Og så tak til vores tilhængere for et godt fremmøde og en god støtte så tidligt på en torsdag.

I kvartfinalen møder FCK enten HB Køge eller AaB.