FCK sætter sig tungt på andenpladsen: Slår FCN 2-0

FCK kan nu se 11 point ned til tredjepladsen og 11 point op til førstepladsen efter sejren mod FC Nordsjælland.

FC København har ikke bare en jagt mod førstepladsen at koncentrere sig om. De skal også sørge for at holde udfordrerne nedefra i tabellen væk. Det havde de en god mulighed for søndag, da Brøndby på tredjepladsen havde tabt til Hobro, og man samtidig skulle møde et afbudsramt FCN-hold med en gennemsnitsalder på ca 22 år.

FC København havde i store dele af kampen fuld kontrol, men i opgøret mod FC Nordsjælland var der et par sprækker i første halvleg, hvor FCN havde mulighed for at komme foran. I stedet blev det holdet med K, der fik ændret på udgangspunktet på resultattavlen.

Som så mange gange tidligere stormede Ludwig Augustinsson frem på venstresiden og lagde et præcist indlæg ind i feltet. Her dukkede Nicolai Jørgensen op med et ligeså perfekt hovedstød med fem minutter til pause.

I overtiden af første halvleg fik FCK muligheden for at udvide føringen, da Thomas Delaney gik i jorden i feltet efter et indlæg, hvor han blev kantet af Lasse Petry. Her var det igen Nicolai Jørgensen, der stensikkert lagde bolden over i højre siden af målet.

Med sejren på 2-0 er FCK nu 11 point efter FCM, men de er også 11 point foran Brøndby på tredjepladsen. Randers kan dog rykke lidt tættere på. De spiller mandag mod Esbjerg.