• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCM-profil skal sælges, men spiller ikke: Det har vi på ingen måde aftalt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Marc Dal Hende har aftalt med FC Midtjylland, at han skal sælges denne sommer, men de har ikke aftalt, at han ingen kampe skal spille. Han erklærer sig klar til at spille.

Af Anders Dehn

Det er hverken nogen nyhed, at Marc Dal Hende gerne vil sælges, eller at han endnu ikke er blevet solgt. Men det er netop problemet: At det har taget lang tid om at finde en ny klub.

Den målfarlige (wing)back har nu 13 dage tilbage til at få en transfer igennem i dette transfervindue. Men han mener, at den opgave bliver sværere af, at FC Midtjylland helt ser bort fra ham, når holdet skal sættes.

Læs også: Brasilianere klar igen for FC Midtjylland: Kan løse problem på wingbackerne

Dal Hende, der har siddet sikkert på venstre wingback i et par sæsoner, har ikke fået ét eneste minut i denne sæson. Ikke så meget som en plads på bænken er det blevet til. 

- Aftalen med FC Midtjylland er, at jeg skal sælges denne sommer. Jeg har på ingen måder lavet en aftale med klubben om, at jeg ikke skal spille nogen kampe, siger han selv til BT.

Den seneste måned har Marc Dal Hendes afløser, Paulinho, siddet ude med en skade, men end ikke det har udløst spilletid. I stedet har 18-årige Nikolas Dyhr fået et par kampe, og Joel Andersson har vandret fra højre til venstre side, mens Jens-Lys Cajuste og Frank Onyeka har vikarieret til højre.

Marc Dal Hende har kontrakt med FC Midtjylland i to år endnu, hvorfor klubben bestemmer, hvad den vil sælge ham for. Ifølge BT har den pris været to millioner euro, godt 15 millioner kroner, men den er faldet, efterhånden som transfervinduets lukning nærmer sig.

Sidste udkald er mandag den 2. september.

Superliga

Optakt: Randers FC - OB

Taber OB søndagens opgør mod Randers FC, er det lige før, fynboerne er ude af top seks-ræset.

Mere Superliga

Fokus