• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

FCN-træner: Aaquist vil få chancen igen

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC Nordsjælland-træneren lover, at der er mulighed for en ny chance til tilbagevendte spillere i klubben.

Af Morten Jørgensen

For to år siden blev Mads Aaquist hentet til FC Nordsjælland efter en stribe gode præstationer for FC Helsingør, men sidenhen har det knebet for den vævre midtbanespiller at gøre det samme for klubben fra Farum.

Derfor endte han sidste sommer også med at blive udlejet til Randers FC, og efter en noget svingende sæson i det jyske er han nu tilbage i FC Nordsjælland, og her er klubben klar til at give ham en ny chance.

- Det er altid en mulighed, når vi er her. Aaquist har muligheden igen, og det samme gælder for en som Viktor Tranberg, selvom han har været her hele tiden. Der er en chance. Men det er selvfølgelig sværere for dem, for selvom de har fået kamptræning, så er de ude af vores mekanismer, fortæller Flemming Pedersen til sn.dk.

Tirsdag var både Mads Aaquist og Nigel Bertrams tilbage i FC Nordsjælland-trøjen i en træningskamp mod Kalmar, der endte med at vinde 4-3.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.