• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Jesper Fredberg fortsætter i AGF som talentchef

Jesper Fredberg fortsætter i AGF som talentchef
Illustration

Jesper Fredberg skal fremover være 'Head of Youth' i AGF.

Af Martin Davidsen

AGF's cheftræner i forårssæsonen - Jesper Fredberg - har nu fået afklaring på sin fremtid.

Det står således klart, at Jesper Fredberg fremover skal være i spidsen for AGF's talentudvikling under titlen 'Head of Youth' - på almindeligt dansk talentchef. 

Jesper Fredberg glæder sig over sit nye job. 

- Talentudvikling ligger mit hjerte nær, og den opgave, jeg har sagt ja til som Head of Youth, tænder mig meget. Jeg får det sportslige ansvar for at implementere en fælles spillestil på alle vores ungdomshold og sikre, at den måde, de spiller på, trækker tydelige tråde op til førsteholdet - både i forhold til formation, spillertyper, træningskultur og værdier. Vi har dygtige, veluddannede trænere i vores ungdomssektor, og det bliver også min opgave at stå for den interne træneruddannelse og dermed skabe et fælles mindset i forhold til, hvordan vi spiller i AGF. Som A+-træner vil en stor del af min jobbeskrivelse også være den individuelle udvikling af vores ungdomslandsholdsspillere fra U16-U21, og det er også en opgave, jeg ser meget frem til.

- I AGF har vi rigtig gode forudsætninger for at skabe en talentudvikling, der hører til i den absolutte top i Danmark. Vi er godt på vej med mange spændende initiativer, der allerede er godt funderede - blandt andet vores samarbejde med 62 klubber i og omkring Aarhus og vores øgede satsning på de yngste årgange - og jeg går ind til jobbet med store ambitioner. Sammen med de andre trænere og ledere i ungdomssektoren er målet at skabe en talentudvikling, alle AGF'ere kan være stolte af, siger Jesper Fredberg.

AGF ansatte tidligere på ugen en assistenttræner for Morten Wieghorst, så nu mangler klubben efterhånden kun at præsentere en ny sportschef og en ny administrerende direktør. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020