• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

LIVE: Sådan gik det da Silkeborg mødte OB

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mandagskampen står mellem to mandskaber, der har været udfordret på det seneste. Følg opgøret her - LIVE, minut for minut.

Af Kenneth Jensen

Sidste kamp i niende runde af denne sæsons Superliga står for døren, og den byder på et interessant opgør mellem to mandskaber, der har deres at døje med for tiden.

Værst ser det ud for Silkeborg IF, der endnu ikke har vundet en kamp i denne sæson, men OB og Jakob Michelsen har også problemer.

Hvor SIF's problemer er i forsvaret, har OB ikke været på tavlen i de seneste tre kampe. De sidste to opgør for top seks-bejlerne er endt 0-0.

Så hvordan kommet det til at gå i Silkeborg mandag aften? Kan Kent Nielsen slå sin gamle arbejdsgiver fra OB og vinde den første sejr i sæsonen?

Følg opgøret her - LIVE, minut for minut.

Superliga

LIVE: Chancerig kamp i Esbjerg

Esbjerg fB kæmper for livet i ligaen, og AaB skal forsøge at tage et stort skridt mod top-6. Følg den spændende kamp ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.