Superliga Ole Hoffskov

Lumb: Muligvis udlandet til sommer

Lumb: Muligvis udlandet til sommer
Illustration

Michael Lumb vil til udlandet igen, og hvis det rigtige tilbud tikker ind, er han klar til at pakke kufferten til sommer.

Af Ole Hoffskov

Michael Lumb har haft en omskiftelig fodboldtilværelse, der indtil videre har bragt ham til Rusland, Holland og Tyskland. Nu er han tilbage under vante himmelstrøg i Slagelse for FC Vestsjælland, men det betyder langtfra, at venstre kanten ikke er klar til at pakke kufferten igen og drage mod det store udland. Det kan allerede blive aktuelt til sommer.

- Drømmen om en karriere i udlandet lever, det er der slet ingen tvivl om. Det har været rigtig godt at komme hjem, og jeg har virkelig nydt det. Det var det helt rigtige for mig på daværende tidspunkt, men min ambition er helt sikkert at komme til udlandet igen, siger Michael Lumb til tipsbladet.dk og fortsætter:

- Det kunne være en mulighed, at det bliver til sommer. Jeg er glad for at være i FC Vestsjælland, og jeg trives rigtig godt, men hvis der kommer et spændende tilbud til sommer, så vil jeg ikke sige nej.

Han fastslår, at han ikke er blevet afskrækket af de mindre succesfulde ophold i udlandet.

- Jeg fik ikke så meget spilletid i Rusland, men både som menneske og fodboldspiller lærte jeg rigtig meget af opholdet, og det var med til at modne mig. Så jeg er på ingen måde blevet afskrækket. Jeg udelukker ikke noget som helst, lyder det fra den tidligere landsholdsspiller.

Michael Lumb har lidt over et år tilbage af sin kontrakt med FC Vestsjælland.