• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Målhelt til tidligere holdkammerat: Kom til AGF

AGF'eren Bror Blume lægger ikke skjul på, at han gerne ser tidligere holdkammerat komme til AGF inden transfervinduet lukker.

Af Torsten Kjems Hansen

I løbet wekekenden er det kommet frem, at AGF angiveligt vil forsøge at hente en offensiv forstærkning i FC Nordsjælland efter salget af Tobias Sana. 

Der er tale om den erfarne Mikkel Rygaard, som AGF-træner David Nielsen kender aldeles godt fra deres fælles tid i Lyngby BK.

Mikkel Rygaard, der er 28 år, indrømmer, at han kender til interesen fra AGF og afviser ikke, at det kan komme på tale - også fordi at spilletiden ikke er fast i FC Nordsjælland.

I AGF er der andre tidligere Lyngby-spillere - blandt andre Bror Blume, der søndag aften leverede fremragende for AGF med både scoring og assist i 3-0-sejren over Brøndby. Han lægger ikke skjul på, at han meget gerne ser Mikkel Rygaard komme til AGF som en offensiv forstærkning. 

Hør Bror Blume om Mikkel Rygaard og sejren over Brøndby i video-klippet øverst

Superliga

OB-stopper: AGF var kyniske

Marco Lund vil ikke diskutere fortjent og ufortjent efter et OB-nederlag til AGF. Stopperen var tilfreds med spillet,...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...