Fire spillerunder er med i overvejelserne omkring månedens hold i Superligaen for november.

Henrik Nordbrandt-digtet om årets 16 måneder er rammende, for november ER en lang måned.

I Superliga-regi blev der også spillet en god portion kampe, og de danner rammen for udvælgelsen af Månedens Hold.

Tipsbladet.dk har medtaget et par december-kampe, idet vi i vurderingen tager udgangspunkt i de afviklede spillerunderne 16, 17, 18 og 19.

Her følger Månedens Hold i Superligaen – sat op i en 4-4-2-opstilling.

Målmand: Robin Olsen, FC København
Det er sjældent, at den svenske målmand bliver sat på alvorlige prøver i FCK-målet, men han har kun lukket ét mål ind i de fire november-kampe, han og klubben har spillet. Solid og nærmest fejlfri måned.

Højre back: Peter Ankersen, FC København
Han kom på måltavlen for FC København i slutningen af november, og desuden har han leveret på stabilt højt niveau gennem måneden. Peter Ankersen er Superligaens bedste højre back, hvilket han atter beviste i november måned.

Central forsvarer: Benedikt Röcker, Brøndby IF
Tyskeren har vist høj klasse gennem hele efteråret, og november var endnu en god måned af Brøndby-stopperen. Brøndby har været det næstbedste Superliga-hold i perioden, og Röcker har været en nøglespiller for Alexander Zornigers tropper.

Central forsvarer: Mathias 'Zanka' Jørgensen, FC København
Han bliver ved med at levere varen, Mathias 'Zanka' Jørgensen. FC Københavns defensiv har været velkørende gennem hele måneden og 'Zanka' har vist klassen igen og igen.

Venstre back: Filip Novak, FC Midtjylland
En scoring mod OB trækker op i regnskabet, og så har Novak og FC Midtjylland i det hele taget været solide i flere kampe, hvilket sikrer tjekken en plads på Månedens Hold.

Højre midtbane: Robert Skov, Silkeborg IF
Det er især kampene mod Esbjerg og Brøndby, der trækker Robert Skov på Månedens Hold. Særligt Esbjerg-kampen med to scoringer giver plusser i bogen hos Skov, der i november gjorde godt opmærksom på sig selv.

Central midtbane: Emiliano Marcondes, FC Nordsjælland
Tre mål i fire kampe sikrer Marcondes en plads på Månedens Hold. Hans sparketeknik er af høj klasse, og Marcondes har spillet sig ind i startopstillingen på Kasper Hjulmands mandskab.

Central midtbane: William Kvist, FC København
Midtbanemanden med mellemnavnet 'Vitved' har været bundsolid i maskinrummet hos FC København, der har været suveræne i november med fire sejre og en målforskel på 11-1 til følge.

Venstre midtbane: Youssef Toutouh, FC København
I november har Youssef Toutouh markeret sig som en profil i FC København med tre scoringer og flere stærke præstationer til følge. Har spillet sig ind som fast mand i startopstillingen.

Angriber: Marcus Ingvartsen, FC Nordsjælland
Fire mål i fire november-kampe vidner om høj kvalitet hos Marcus Ingvartsen, der har været en stor profil for FC Nordsjælland og i Superligaen i perioden.

Angriber: Jeppe Kjær, Lyngby Boldklub
Angriberen har leveret varen med tre mål i fire kampe for Lyngby. Han har dermed scoret klubbens eneste tre mål i november i de eneste to kampe, hvor oprykkerne har fået point i perioden.