• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Den danske venstre back Patrick Mtiliga bliver i dag præsenteret som ny spiller i FC Nordsjælland.

Af Torsten Kjems Hansen

Patrick Mtiliga bliver i løbet af de kommende timer præsenteret som ny spiller i FC Nordsjælland. Det erfarer tipsbladet.dk

Den danske venstre backs kontrakt med spanske Malaga udløb tidligere på sommeren og siden har den danske venstre back søgt efter en ny klub.

For kort tid siden afslørede han på tipsbladet.dk, at der var konkret bud fra en Superliga-klub og linket til FC Nordsjælland er oplagt, da klubben har manglet en venstre back siden lejesvenden Brian Oviedo blev trukket tilbage til FC København, der tidligere også hentede Pierre Bengtsson i FC Nordsjælland.

Og nu er kontrakten på plads i Farum-klubben.

Patrick Mtiliga har været udlandsprofessionel siden 1999, hvor han tog fra B93 og kom på kontrakt i hollandske Feyenoord. Siden gik turen over en lejekontrakt hos Excelsior og et klubskifte til Breda, inden han i 2009 skiftede til Malaga i Spanien.

30-årige Patrick Mtiliga er noteret for fire landskampe og nåede i sin tid i B93 at spille 13 kampe i Superligaen i sæsonen 1998/99.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Randers FC
Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro har vundet de seneste tre hjemmekampe og kæmper nu for at komme væk fra sidstepladsen, mens Randers FC omvendt ...

Mere Superliga

Fokus