Mtiliga og Marcondes tog afsked med sejr i underholdende affære

Der var stor underholdning på Right to Dream Park, hvor FC Nordsjælland slog Hobro.

FC Nordsjælland havde sat næsen op efter en sejr i Patrick Mtiligas og Emiliano Marcondes' afskedskamp, men Hobro bed fra sig på Right to Dream Park.

Efter en fornuftig start kunne nordjyderne bringe sig foran efter 23 minutter, da Quincy Antipas sparkede gæsterne foran. Men blot ni minutter senere fik Emiliano Marcondes udlignet til 1-1, da han sparkede fra kanten af feltet.

FC Nordsjælland sprudlede ikke i første halvleg, og det samme var tilfældet i anden halvleg, hvor der dog kom lidt mere spræl i offensiven hos Kasper Hjulmands tropper.

Efter en god times spil fremtvang Marcondes et straffespark, som han efterfølgende selv omsatte til mål. Nogle minutter senere var Marcondes i duel med Jesper Bøge, men ingen af de fik ordentligt ram på bolden. I stedet gav det en friløbet til Mathias Rasmussen, som rundede Jesper Rask og scorede til 3-1.

Det så dermed ud til, at FC Nordsjælland ville køre sejren hjem, men nok engang viste Quincy Antipas stor skarphed, da han lobbede bolden over Alex Runarsson i FC Nordsjællands mål efter en god bold i dybden.

Herefter fik FC Nordsjælland dog lukket af i defensiven, og dermed sørgede de for, at Patrick Mtiliga og Emiliano Marcondes fik den ønskede afsked med klubben.