OB bankede Viborg - se målene her

Kenneth Zohore headede tre tiltrængte point til Ådalen efter lørdagens opgør mod Viborg, hvor Lasse Kryger tæt mod slutningen sikrede sejren.

Begge mandskaber havde brug for sejr efter nederlag i sidste runde, hvor Viborg tabte til FC Nordsjælland, mens OB på egen grund tabte 4-2 til Esbjerg.

Det var dog ikke at se på kampens begyndelse, at der var meget på spil, og det var en utrolig stille start på kampen, hvor ingen af holdene slet ikke var i nærheden at at komme tæt på nogen muligheder.

Det var dog Viborg, der klart var farligst i starten af kampen, og Johnny Mølbys mandskab fik et par hjørnespark, der dog ikke for alvor blev farlige. I minutterne efter kom OB dog bedre med i spillet, og længere frem på banen, og efter 20 minutter var Anders K. Jacobsen tæt på at komme frem til en stor chance, da Peter Friis koksede i Viborg-kassen.

Man kan ikke sige, at det var nogen specielt chancerig kamp, men kigger man på boldbesiddelsen var det klart OB, der var mest på bolden i den første halve time.

Viborgs Sebastian Andersen er kendt som en spiller med et flot spark, og det viste han efter 30 minutter, da han sendte et flot skud afsted, men bolden røg en lille meter forbi det fjerneste målhjørne. Efter 44 minutter kom forløsningen dog for OB,  da Anders K. Jacobsen sendte et flot indlæg ind i boksen, og her headede Kenneth Zohore bolden ind nede i hjørnet. Flot opspil og stærkt af Zohore.

Det var det for første halvleg, men anden halvleg fortsatte på samme måde som første sluttede - OB i boldbesiddelse, men det blev aldrig for alvor farligt.

Der var dog en stor chance efter 77 minutter, da Hallgrimur Jonasson fandt en flot redning frem inde på stregen, hvor Viborg var tæt på at udligne stillingen. Spændingen fortsatte i slutminutterne, og efter 84 minutter blev der dømt rødt kort til Serge Deble efter en utrolig hård tackling på Oliver Lund, som efter tacklingen skulle tilses af flere læger.

OB bragte sig også yderligere foran, også efter 84 minutter, da Rasmus Falk forsøgte at afdrible Peter Friis-Jensen i Viborg-målet, men det lykkedes ikke for offensivspilleren, som derfor spillede Lasse Kryger fri, som scorede til 2-0, hvilket også blev slutstillingen.

Her kan du se Kenneth Zohores mål, Serge Deblés røde kort og Lasse Krygers mål.