• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

OB-forsvarer venter med kontraktsnak

OB-forsvarer venter med kontraktsnak
Foto: Allan Høgholm/Getty Images

Oliver Lund spillede en god kamp for OB søndag eftermiddag i Farum, men han har ikke taget hul på tankerne om fremtiden.

Af Martin Davidsen

Da OB søndag eftermiddag vandt 1-0 på udebane mod FC Nordsjælland, var det med en stærkt spillende Oliver Lund i midterforsvaret. Lund har ellers primært spillet højre back i sin OB-tid, men han havde ingen problemer med at spille ved siden af Jeppe Tverskov i det centrale forsvar.

- Jeg har spillet der før tidligere i karrieren, og selvom jeg har spillet back i mange år, gjorde Jeppe (Tverskov, red.) det meget nemt for mig mod FCN. Han styrede os meget bagfra og var med til at guide mig. Der var også meget lyd fra Jacob Barrett, så jeg havde hele tiden to til at støtte op omkring mig. Det gjorde det meget nemmere for mig, siger Oliver Lund til tipsbladet.dk. 

Han har det fint med, at han bliver brugt på forskellige positioner.

- Jeg spiller, hvor Kent Nielsen ønsker, at jeg skal spille. Der er ikke så meget mere at sige om det, siger han.

Oliver Lund har kontraktudløb i OB til sommer, men han har endnu ikke taget stilling til fremtiden.  

- Det skal vi se på, når vi når længere frem. Lige nu vil jeg gerne fokusere på vores position i ligaen. Det er det vigtigste. Det må vi have fokus på, når vi er kommet længere op i tabellen. Jeg har haft en god tid i OB, selvom denne sæson har været nederen. Vi har et godt træningsmiljø, og der er et fedt projekt i gang med en god trænerstab. Det eneste, jeg kunne ønske mere, er nogle bedre resultater. Det kommer forhåbentligt, siger Oliver Lund, der altså venter med kontraktsnakken med den fynske klub. 

Oliver Lund kom til OB i sommeren 2015 fra FC Vestsjælland.